Praktisk info

Receptionen er åben dagligt fra kl. 08.00 til 16.00.

Hvis du har en tid til konsultation bedes du ved ankomst registrere dig ved vores ankomst terminal, inden du tager plads i venteværelset. Du skal altid medbringe dit sygesikringskort, når du skal til lægen. Hvis du kører kortet igennem kortterminalen kommer der en kort besked på skærmen. Hvis du har glemt dit kort eller det er gået i stykker bedes du taste dit CPR-nummer ind på skærmen.

Hvis du ikke har en tid bedes du kontakte sekretæren, som kan registrere dig.

Hvis du har mistet dit sygesikringskort, eller det er gået i stykker, skal du henvende dig til Borgerservice for at få det erstattet. Det er gratis hvis dit sygesikringskort er mere end 4 år gammelt.

Alt medicin bedes bestilt inden kl. 14. 00 for at komme med ud samme dag.

I Ålbæk er der ikke noget apotek, men i stedet et håndkøbsudsalg, hvor alt medicin kommer fra Skagen.  Håndkøbsudsalget er åbent hver dag fra kl. 11.00 – 17.30. Medicin, som er bestilt inden kl. 14.00 bliver bragt til håndkøbet kl. 15.30.  Der kan i specielle tilfælde bestilles medicin til håndkøbet om lørdagen. Håndkøbet har åbent lørdag fra kl. 09.00 til 13.00 og medicinen vil blive bragt til håndkøbet ca. 11.30.

I Jerup er der udlevering hos Købmanden/kiosken, dog lukkes tirsdag og torsdag til middag, hvorfor medicin til en af de dage først kommer næste dag til aften.  Nærmeste er enten i Aalbæk, DK-tanken i Elling eller Brugsen i Strandby.

Blodprøver skal tages hver dag inden kl. 14.00.  Der kommer en bil og henter prøverne kl. 14.20.

Det er også muligt at få lagt sin medicin på receptserveren hvis man skal et sted i Danmark. Så går man ind på et apotek og beder om sin medicin.